2010. október 20., szerda

2010.10.16.Szombat

Ezen a reggel is korán keltem,de most még nehezebb és egyben nagyszerű volt, mivel egy kellemes nap várt rám!
Végre kicsit kimozdulhattam a "mókuskerékből" és irány Budapest! 
A társaság adott a régi szekszárdi gárda "A Mag". 
 Kicsit lustán megérkeztünk a pesti rakpartra és volt kb. másfél óránk a hajó indulásáig. Hiába ez a város mindig gyönyörű és itt most lehetek elfogult! Séta a Lánc-hídon, utazás a Siklón fel a várba és vissza. A kilátás magáért beszél.

Ezt még lehet fokozni? Naná!!! A Dunán ringatózva át értékelődik minden.Ki hinné, hogy egy nyüzsgő főváros szívében ekkora szépségek rejlenek?!

Irány Szentendre! 
Aki még nem próbálta érdemes végig hajókázni fantasztikus felfedezéseket lehet tenni! Az igaz,hogy a nap sütött,de a fényképezőgéphez az ujjaim hozzáfagytak! Néha le kellett mennem melegedni. Bár voltak a csoportban olyanok akik a nóta erejével kitartottak! A nóták teljesen átjárták a hajó minden részét, bárhova mentem fotózni vagy melegedni mindenütt a jó kis magyar nóta hallatszott. Tetszett mindenkinek pedig sok francia, angol turista volt a hajón. Az út végén Szentendrén mindenki felfrissülve és elégedetten szált ki a hajóból, mondván visszafelé is kibírná ezt az utat,de akkor már várt ránk buszunk  a város széli parkolóban.Folyt.köv.













1 megjegyzés:

  1. Szia, várjuk a folytatást! ;-) Klasszak a képek is, látod Te is belejössz lassan a blogolásba...

    VálaszTörlés