2011. február 9., szerda

Milyen is az élet?

Olykor ilyen is meg olyan is! Könnyebb és nehezebb! Mikor ki hol tart önmagához képest!Milyen jó is amikor megoldunk valami nekünk nagy problémának ítélt élethelyzetet, mert máskor, másnak már tudunk hasonló helyzetben némi támpontot adni, merre ne!
Így történt ez a szilveszter előtti napokban is. Éppen már a lustálkodás édes örömét kezdtem élvezni (arra a fél órára), amikor is nem hagyott nyugodni ez a fránya skype. Esetleg, talán a világ másik végén is így gondolkodnak és ők is bekapcsolódnak (Kata és Tibi)! 
Na ők nem, de a család idehaza igen és kicsit gyakoroltuk ezt a skypolást csak így lazán! Jót beszélgettünk (velük mindig röpül az idő), de Ádám lemaradt és meg beszéltük, hogy vele majd később! De ki gondolt, hogy még éjjel egykor is ment az msn! Mert ment!
Kérdések válaszok hada, oda-vissza, mire a végén csak kiderült, hogy nem megy sehova szilveszterezni  tizenhét évesen! Én csak kicsivel lennék több  (kb 21 évvel), de még most is hiányoznak a barátok, a bulik, a közös hülyeségek, az együtt átélt klassz dolgok! Ezért elhívtam az én barátaim közé, nehogy már "otthon üljön"! Persze van ,hogy néha jobb otthon, de most ne már!!!! 
Innen indult csak be a forró drót! Mert ahová mi mentünk oda belépőjegy kellett, de 30-án éjjel honnan vegyek jegyet? Nem gond  a földalol is, de lesz! Másnap kiderült (aznap), hogy van az egyik haveromnak plusz két jegye azzal betudnak jönni. Így is lett! Kb. 31-én délután három magasságában ki is derült! Fhúú. . .
Nagy örömömre életünk első közös szilveszteri bulijára készültünk, jöttek a barátok is hozzám, nagy nevetések, pezsgő, lencse hegyek, virsli halmok zene és némi beszélgetés után himnusz, koccintás, néhány telefon és mentünk is a buliba! 
Természetesen Ádit a csajok hada rögtön lekapcsolta ahogyan beértünk! Mi is összetalálkoztunk a többiekkel és még sokan másokkal és egy fergeteges szilvesztert csaptunk! Ádi néha megmutatta magát akkor jókat hullámoztunk és láthatóan a többiek is nagyon élvezték, hogy ott van ő is. Olyan volt mintha  már máskor is buliztunk volna így együtt! 
Nagyon büszkévé tett, hogy ilyen jó fej volt, bár szerintem amúgy is ilyen legalább is velem mindig!Milyen jó ötlet volt kicsit skypolni, fantasztikus dolog lett belőle. 
Még ha kicsit nehéz is a kezdet, a fájó sebek miatt, de egy kis lökés elindíthat valami újjat egy szebb holnap felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése